Duidelijk en transparant zaken doen

Met dit uitgebreide servicepakket ga je voor zekerheid. De zekerheid dat alle telefoons of tablets, binnen jouw organisatie, optimaal blijven functioneren.
Overzichtelijk

Zoek binnen het systeem naar een reparatie.

Notificaties

Ontvang per mail een notificatie bij een reactie.

Facturen

Alle reparaties zijn gekoppeld aan een factuur.

Bereikbaar

Toegankelijk op zowel een pc als een smartphone.

Maatwerk en kwaliteit.

Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van de allerbeste kwaliteit voor onze reparaties. Zo blijft elk toestel jarenlang in topconditie!

Setso heeft alles in huis om de reparatie direct uit te voeren. Onze gecertificeerde reparateurs gaan direct voor je aan de slag met de benodigde onderdelen die wij op voorraad hebben. Door deze werkwijze behoort lang wachten op een gemaakt toestel definitief tot het verleden.

Reparatie op locatie

Dit is de allersnelste manier om defecte toestellen weer up and running te krijgen. Als ware superhelden stappen we in de Setso-mobiel om jouw apparaat op de zaak te reanimeren. Ga maar even broodje eten terwijl onze monteurs de reparatie binnen no-time volbrengen.

Zij worden blij van Setso Zakelijk

Setso scoort een 9,5 op Klantenbeoordelingen.nl, voor deze superhoge beoordeling hebben we keihard gewerkt en hier zijn we dan ook enorm trots op. Hoe komt deze beoordeling zo hoog? Eigenlijk best simpel, wij komen altijd onze afspraken na en laten niks aan het toeval over. Daarnaast voldoen al onze reparaties aan de strengste kwaliteitseisen. Al onze klanten, zowel particulier als zakelijk, kunnen hierop vertrouwen. In de huidige maatschappij is altijd bereikbaar zijn een primaire levensbehoefte, wij begrijpen dat als geen ander. En dit resulteert in een fijne lijst gevuld met prachtige bedrijven waar wij mee samen werken.

Laat niets meer aan het toeval over

Met Setso Zakelijk ben je als ondernemer altijd bereikbaar. Een lade met allemaal kapotte smartphones en tablets die ‘nog een keer gemaakt moeten worden’, behoort definitief tot het verleden. Met dit uitgebreide servicepakket ga je voor zekerheid. De zekerheid dat alle telefoons of tablets, binnen jouw organisatie, optimaal blijven functioneren.

Wij bieden reparaties binnen 24 uur, onderhoudsbeurten, haal- en brengservice, leentoestellen en een maandelijkse afrekening. Met Setso Zakelijk bespaar je tijd, ergernis én een lade!

Naam
Telefoonnummer