Reparatie Apple smartphone

iPhone 8 reparatie Oldenzaal

Hoe fijn is dat? Je levert je kapotte iPhone 8 bij ons in en loopt na een kop koffie weer naar buiten met een toestel dat als nieuw is. Wij begrijpen als geen ander dat een smartphone onmisbaar is en dat je er zo snel mogelijk weer over wil kunnen beschikken. Daarom volbrengen wij de meeste reparaties terwijl je erop wacht. Een defecte telefoon is immers al vervelend genoeg.

In het keuzemenu kan je aangeven aan welk onderdeel van je iPhone 8 iets mankeert. Weet je niet zeker wat er precies aan de hand is? Geen probleem, dit zoeken we voor je uit! Door vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken, weet je bij Setso altijd waar je aan toe bent.

Setso repareert jouw smartphone met uiterste precisie en werkt uitsluitend met onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Ook voor gratis advies en handige tips ben je bij ons aan het juiste adres.

Gun jouw defecte toestel het allerbeste en maak (online) een afspraak. Liever meteen langskomen? Onze winkel in Oldenzaal is zes dagen per week geopend.

Wij repareren uitsluitend met de allerbeste kwaliteit onderdelen, waardoor de kwaliteit van jouw toestel gewaarborgd blijft.

Je krijgt van ons standaard twaalf maanden garantie op elk onderdeel dat wij vervangen. Dat vinden wij heel normaal.

Wanneer je toestel is gevallen, zijn de volledige kosten van de reparatie in de meeste gevallen gedekt door je verzekering.

Merk

Type

Model

Kleur

Defect

Datum

0% Complete

Welk merk heb je?Apple
Samsung
Sony
Huawei
Microsoft
Motorola
LG
Nokia

Prijsverschil in de markt

Waarom zijn de prijzen zo verschillend in de markt? Een reparatie voor een Apple iPhone scherm kan soms wel 70 euro schelen. Merendeels van dit verschil zit in de kwaliteit waarmee gerepareerd wordt. Als reparatiebedrijf kunnen wij uiteenlopende kwaliteits onderdelen inkopen. Van origineel, imitatie tot aan refurbished schermen. Voor meer informatie kijk op onze hulp pagina.

Batterijen

Alle batterijen wat wij verkopen zijn voorzien van de originele serienummers, hebben 0 oplaadcyclussen gehad en hebben een capiciteit van 100% of hoger.

Schermen

Onze schermen zijn nieuw en hebben geen imitatie onderdelen. Hierdoor verlies je geen beeldkwaliteit en is jouw glas net zo sterk als tevoren.

Laadkabels

Alle kabels in ons assortiment hebben de certificering van de fabrikant. Dit betekent dat de kabels van de beste kwaliteit zijn en goed blijven communiceren.

stefan_footer_ct

We staan voor je klaar

We zijn vandaag geopend vanClosed
  • 0541 700 214
  • Grootestraat 2, Oldenzaal
  • 06 23 23 83 83

Terugbelverzoek

Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op.